Over ons

 

Wij heten u van harte welkom bij AutoFirst garage Mulder Hoekstra de specialist voor Volkswagen, Audi, Skoda en Seat in het Gooi. Uiteraard hebben wij ook diversen verschillende merken op voorraad. Wij hebben een groots maar streng geselecteerd aanbod BOVAG occasions, schadevrij, volledig & gedocumenteerd onderhouden, NAP kilometercertificaat, veelal van de 1e eigenaar en voor een zeer scherpe prijs aangeboden!

Al onze occasions worden naar u wens afgeleverd, met een ruime keuze uit garantie en service pakketten heeft u altijd zekerheid. zullen wij u desgewenst adviseren en ontlasten in het afsluiten van de voordeligste financiering of verzekering.

Uiteraard kunt u bij ons ook uw huidige auto inruilen tegen een meer dan marktconforme prijs. Vol trots staat ons vakkundige team voor u klaar in showroom en Hi-Tech technische afdeling om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarnaast vindt u een 24 uurs tankstation, wasstraat en hebben wij was boxen.  Verder is het tankstation voorzien van een shop.

Wat kunnen wij u bieden: One stop shopping, alles op het gebied van mobiliteit kunnen wij voor u regelen. Wij hebben voor u streng geselecteerde occasions, mogelijk met BOVAG garanties en afleveringspakketten (vraag naar de voor u op maat gemaakte mogelijkheden), autoverzekeringen, financieringen, private leasing, aankoop keuring, Airco service, APK en een Hi-Tech werkplaats.

U kunt ons vinden aan de autoboulevard in Huizen, Ambachtsweg 20. In het vroeger wel bekende Volkswagen Audi pand van de destijds bekende dealer Hoekstra.

U kunt ons tijdens onze openingstijden bellen op telefoonnummer 036-5337058 en mailen info@mulderhoekstra.nl

Wij zien u graag terug bij AutoFirst Garage Mulder Hoekstra!

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Mulder-Hoekstra word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer