Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op basis van 15 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Vera Heerhugowaard
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Omdat onze auto kapot was gegaan kwamen we na zoeken op internet uit bij een mooie occasion bij Mulder- Hoekstra in Huizen. Na alle specificaties van de auto op de site uitgeplozen te hebben, was het tijd om een afspraak te maken voor een proefrit. Zodoende kwam ik contact met Ed Werkhoven. De auto was nog beschikbaar en we waren van harte welkom om een proefrit te komen maken. Maar hoe kom je in Huizen als je daar ruim 70km van vandaan woont en geen auto meer tot je beschikking hebt? Gelukkig had Ed de oplossing! Hij is met de auto naar ons toegekomen, zodat wij een uitgebreide proefrit konden. Wat een service! Na de proefrit was het snel beklonken, niet alleen de service was goed, maar ook de auto voldeed aan onze verwachting. De auto zou nog even in de garage een servicebeurt krijgen en opgepoetst worden en dan was die klaar om opgehaald te worden binnen een week. Alleen hoe? Hier bood Ed weer de oplossing aan. Daar hij in dezelfde plaats woont als waar ik werk, heeft hij aangeboden om de auto naar mijn werk te brengen, zodat ik vanuit daar met onze nieuwe aanwinst naar huis kon rijden. Super toch! Een paar dagen later wilde helaas de auto niet starten... ANWB erbij, accu probleem. Gelukkig kreeg ANWB de accu weer aan de praat. Ik nam contact op met Ed over wat te doen en hij gaf aan naar mijn werk te rijden, dan kwam hij daarheen om de accu te checken. Eind van het verhaal, Ed heeft dezelfde middag nog een nieuwe accu ingezet en alles was opgelost! Hartelijk bedankt Ed voor de goede service en meedenken!
10
Richard Vijfhuizen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto had een APK nodig. Dit heb ik laten uitvoeren bij Mulder-Hoekstra in Huizen. Ik kon er snel terecht. De ontvangst was zeer vriendelijk. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de noodzakelijke reparaties en de hier bijhorende kosten. De auto was ruim op tijd klaar. De kosten waren schappelijk en mijn auto rijdt weer als een zonnetje! ps. als extra service werden ook mijn velgen helemaal schoongemaakt (wat best wel nodig was....)
10
Pim Almere
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een paar weken geleden wezen kijken voor een leuke occasion, stond binnen 1 uur klaar voor een testrit, heel fijn! Uiteindelijk konden we ook gelijk in een andere occasion rijden en na even nagedacht te hebben daarvoor gekozen. Binnen 1 week konden we de auto ophalen. Kortom: zijn dus zeer tevreden met de snelle service en ook het persoonlijke contact met Ed Werkhoven was zeer plezierig. Voor ons ook prettig om te weten dat de auto in onderhoud kan in de vestiging in Almere.
9
Janus Zaandam
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ze zeggen wel eens , de klant is koning. Nou dat waren we zeker. Een kleine vriendelijke verkoper, met grote daden. Niets was de veel. Dus we waren er zo uit. Blij met onze nieuwe auto. Zeker een aanrader voor mensen die een ander auto willen kopen.
9
Corina Huizen
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Hier de auto gevonden waar we naar op zoek waren. Toen er een kleinigheid bleek werd dit snel verholpen. Tussentijds op de hoogte gehouden en toen het gerepareerd was nog nagebeld met de vraag of alles in orde was! Goede service dus en op een fijne manier geholpen! Dank ed werkhoven.
9
Renate Zaandam
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ik ben persoonlijk erg goed geholpen door Ed Werkhoven, fijne communicatie en denkt met je mee… Ook daarna nog even de aandacht of ik tevreden ben met mijn aankoop… Kortom een goede service, ga zo door.
9
bert maarsen
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
voor het eerst een auto gekocht daar vanaf de eerste dag keurig netjes geholpen ook na 1 klein dingetje binnen een korte tijd keurig opgelost hartelijk dank
9
Kees naarden
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Bij deze garage voel ik mij echt als klant, mijn vragen worden goed beantwoord en alle afspraken op tijd en goed nagekomen.
9
HK Beverwijk
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Alles volgens plan en afspraak geregeld. Verkoper Ed was ook monteur Ed bij een kleinigheidje! Simpel opgelost en geen monteur verder nodig. Top,
10
Reinier Eelde
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Verkoop met gevoel voor de klant! Alles klopt. Heel bijzonder is de nazorg. De volgende dag “bent u tevreden? Hebt u nog vragen?” We zijn buitengewoon tevreden en erg blij met de auto en met de manier waarop het ging
laden...